Отстъпки

Благодарим ви за доверието!

Спестявай пари, докато пазаруваш от нас! Тук ще ви запознаем с различните ни програми за Отстъпки от които може да се възползвате моментално! Наслади се преживяването с продуктите на Lunail!

Програма нов клиент

Всеки наш нов клиент, който се регистрира в сайта, може да се възползва от специална отстъпка, за да се запознае с Нашите професионални продукти и да се убеди в тяхното качество.

След регистрация в Онлайн магазина, ще получите съобщение на посоченият от вас e-mail. В съобщението ще откриете Промо код с 5% еднократна отстъпка, която можете да приложите към поръчката си в полето " Код за отстъпка". Вашата отстъпка ще се приложи моментално и ще се отрази намалението към продуктите ви. Благодарим ви, че пазарувате от нас!

Спечели специален Подарък или Отстъпка

Всеки наш клиент, направил поръчка за определена сума, може да избере 2 специални подаръка от Нас! Подаръците са най - разнообразни от рекламни помощни аксесоари, до Ваучери за отстъпка. За поръчки от 100, 200 или 300лв., ще имате възможност да изберете 2 подаръка по ваш избор. Наслади се на приятно пазаруване с продуктите на Lunail.

Безплатна Доставка

Всеки наш клиент, направил поръчка от 50 лв., може да се възползва от Безплатна Доставка до Адрес.

Сравнение на продукти