ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

Ние ценим клиентите си. Уверяваме ви, че може да замените или върнете всеки закупен от нас артикул срок от 14 работни дни. Ако намерите каквото и да е несъответствие в получената от нас пратка, свържете се с нас.
ЗАМЯНА
Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас  и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Ние ще организираме куриер, който да ви посети и вземе от вас артикула, който желаете да върнете.
Това е всичко.
Когато получим артикула, ние ще изпратим новия артикул за вас.
Моля, опаковайте пратката с оригиналната й опаковка - аеро фолио / балончета/ и направете застраховка на стойността на стоката с цел предпазването й от замърсяване или повреждане по време на доставката до нас.
Ако някой от посочените по- горе условия не бъдат спазени и стоката пристигне повредена до нас, то ние си запазваме правото да откажем замяната.

ВРЪЩАНЕ
Доставката се поема от страна на клиента.
Процедура:
Моля, свържете се с нас и колегите ни ще се радват да организират замяната за вас.
Ние ще организираме куриер, който да ви посети и вземе от вас артикула, който желаете да върнете.
Това е всичко.
Сумата ви ще бъде възстановена по банков път. Такса ППП ще бъде заменена с банкова такса за обработка на връщането - 1 лв.
Потребителят има право да върне закупената от него стока в рамките на 14 работни дни от датата на получаването й. За целта прoдуктът трябва да е в оригиналната си опаковка, без следи от употреба или нарушаване на търговския вид на продукта в съответствие с разпоредбите на чл.55(ал.1) от ЗЗППТ.След проверка в срок от 40 работни дни (по закон) се възстановява сумата на купувача или до 20 работни дни(по закон) се заменя продукта. Ние обикновено се стараем да възстановим сумата и заменим артикула в рамките на 5 работни дни.При несъответствие с условията, продуктът се връща на купувача, който поема всички транспортни разходи.Транспортните разходи по замяната или връщането са за сметка на купувача.
Всички пратки се отварят преди изплащането на сумите обратно. Веднага щом се уверим, че пратката отговаря на посочените условия, сумата ще бъде изплатена обратно към вас. За съжаление, при неспазване на описаните условия, искането за рекламация няма да бъде разгледано.

МОЛЯ, НЕ ИЗПРАЩАЙТЕ ПРАТКИ ПРЕДИ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС; ТРЯБВА ДА ОБРАБОТИМ ПРАТКАТА ВИ ПРЕДИ ДА ПРЕДПРИЕМЕТЕ КАКВИТО И ДА Е ДЕЙСТВИЯ С НЕЯ, В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ НЯМА КАК ДА СМЕ ЗАПОЗНАТИ С КОНКРЕТНИТЕ ВИ ДЕТАИЛИ.
МОЛЯ, СЛЕДВАЙТЕ ТОЧНО ИЗПРАТЕНИТЕ ОТ НАС УКАЗАНИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ДА ОСВОБОДИМ ПРАТКАТА ВИ ВЪЗМОЖНО НАЙ-БЪРЗО И ВИЕ ДА ПОЛУЧИТЕ НОВИЯ АРТИКУЛ ИЛИ ЗАПЛАТЕНАТА ОТ ВАС СУМА ОБРАТНО. ДОСЕГА НЕ СМЕ ОТКАЗАЛИ ЗАМЯНА ИЛИ ВРЪЩАНЕ НА НИТО ЕДИН НАШ КЛИЕНТ. НАШИТЕ АДМИНИСТРАТОРИ ЩЕ СЕ РАДВАТ ДА ВИ АСИСТИРАТ.
НЕ ПРИЕМАМЕ ПРАТКИ ИЗПРАТЕНИ КАТО СТАНДАРТНИ КУРИЕРСКИ УСЛУГИ ЗА НАША СМЕТКА.

Сумата ще бъде възтановена по банков път.
Пратки с върната стока, които поради неподходяща опаковка са повредени при транспортирането, ще бъдат върнати на клиента за негова сметка.
Затова, моля, не забравяйте старателно да опаковате и да осигурите целостта на пратката.
За нас е удоволствие да отговорим на вашите въпроси lunail@abv.bg

Сравнение на продукти