За нас

Кои сме ние?

Ние сме официалният магазин и прeдставител на Руската марка Lunail. 

Защо да изберете продуктите на Lunail ?

Lunail е Руска марка, като цялата продукция се произвежда в Германия и САЩ. Марката се предлага в повече от 13 Държави и се е доказала със своята качествена продукция и дълготрайни резултати, за това и над 1 000 000 маникюриста се доверяват на марката Lunail.

Много найл майстора в цял свят се довериха на марката Lunail, защото предлагаме високо качествени продукти и голям асортимент. Всички продукти са изчистени от вредни емисии, така че ще може да се доверите на еди най- висококачествените продукти в Бюти индустрията.Цялата ни продукция е изцяло хипоалергенна , като предпазва както маникюристите, така и техните клиенти от нежелани алергични реакции.Продуктите ни не съдържат: Толуен, формалдехидни смоли, формалдехид, камфор, Ксилол, етилтосиламида, дибутилфталат,хексил алдехид, метилизотиазолинон.Могат да се използват съвместно и с други марки.

При правилна употреба вашият маникюр, може да издържи до 4-ри седмици, а вероятно и повече.

Тук ще намерите широка гама от материали за създаване на шикозен маникюр, огромна цветова палитра от гел лакове, както и материали за ноктопластика и декорации.

 

Нашата Мисия

Ние помагаме на Всички маникюристки, които искат да подобрят своите умения и обслужване до Елитно ниво, за да имат повече и по-щастливи клиентки"

 

 

 

 

Сравнение на продукти